Bine ați venit pe pagina noastră!

Despre noi

Natural, sănătos, ecologic
Go to Activitatea noastra principala

Activitatea noastra principala

Din 1993, activitatea principală a firmei noastre este producerea și distribuția vărului stins. Inițial, firma a fost o întreprindere familială, iar datorită creșterii sediului nostru, în prezent deținem 5 gropi cu o dimensiune de 80m3 în care preparăm și depozităm pasta de var stins. Scopul nostru este producerea vărului stins la cea mai bună calitate, conform nevoilor și cerințelor clienților noștri.

Go to Pe tot parcursul anului

Pe tot parcursul anului

Fie iarna, fie vara, noi suntem pregătiți! Oferim văr stins de calitate excelentă pe tot parcursul anului. În funcție de dorința clientului, se poate cumpăra în saci cu supapă de 20kg sau 50 kg, în vrac în găleți de 5l sau 18l, iar pentru transportul mai eficient în saci big-bag sau în lădițe de lemn.

Go to Tehnica inovatoare de ambalare

Tehnica inovatoare de ambalare

Cu ajutorul noii tehnici de ambalare vă pregătim văr stins fin de calitate în găleți de 5l sau 18l. La cerere asigurăm livrarea rapidă a produselor la destinația solicitată de client.

Go to Distribuirea și livrarea materialelor de construcții!

Distribuirea și livrarea materialelor de construcții!

În afară de activitatea noastră principală, ne mai ocupăm cu distribuirea și livrarea materialelor de construcții. Vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de materiale de construcții și cu vehicule moderne, de asemenea asigurăm și livrarea rapidă la destinația solicitată de client.

Obținerea vărului stins:

Bulgări de var de înaltă calitate, furnizat de Carmeuse România este materia primă esențială în producerea vărului stins.
Procesul începe cu arderea calcarului de mina la 1000°C.

După care urmează stingerea vărului: calcarul ars amestecat cu apă se descompune la 600°C transformându-se în lapte de văr care – după filtrare multiplă – se lasă să stea minim 3 luni în groapă. Pe parcursul procesului scade conținutul de apă al vărului rezultând în văr stins fin. Este bine de știut că vărul stins este materialul cel mai natural și consistent în toate mediile.
Moduri de folosire a vărului stins
Utilizarea vărului la scară largă:
- restaurații;
- tencuială interioară și exterioară a pereților;
- zidărie și zugrăvit;
- în funcție ca liant: mortarul devine ușor de utilizat și respirabil în același timp;
- la văruit: asigură protecție naturală împotriva mucegaiului, are caracter antiseptic și curățător, permite aerisirea pereților, nu conține solvenți;
- cantitate necesară: 200 ml/m²;
- culoare pe suprafață: alb mat.

  • Permite aerisirea pereților, nu conține solvenți

  • Tencuila interioară și exterioară a pereților

  • Potrivit pentru zidărie și zugrăvit

  • Asigură protecție naturală împotriva mucegaiului, are caracter antiseptic și curățător

Contactaţi-ne!